SOCIAL MEDIA

perjantai 26. lokakuuta 2018

30 kysymystä, 30 vastausta

ruutu2 Tosi monissa blogeissa on pyörinyt nyt syksyllä tämä "30 kysymystä, 30 vastausta" postaus, joten ajattelin itsekin laittaa tämän toteutukseen. Mielestäni muiden vastauksia on ollut mielenkiintoista lukea, mutta myös vastaaminen oli hauskaa. Tässä tulee nyt siis omat vastaukseni!

Avioliittoja: Arvatakin saattaa, että nolla. Mulla ei ole ikinä ollut mikään kiire mennä naimisiin, enkä pidä itseäni hääihmisenä. Olenkin vannonut kavereilleni, etten varmasti aio mennä naimisiin niin kauaa, kun ikäni ensimmäinen numero on kakkonen.

Kihloissa: Ei, eikä tämäkään aihe ole kyllä ajankohtainen pitkään aikaan elämässäni.

Lapsia: Ei, mutta tulevaisuudessa toivottavasti kyllä. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että oikea aika lapselle/lapsille on vasta siinä kolmenkympin aikaan.

Lemmikkejä: Ei ole lemmikkejäkään. Elämäni ainoa lemmikki on ollut hamsteri, kun olin ala-asteikäinen.

Leikkauksia: Leikkauksia multa löytyykin sitten yksi kappale. Multa on leikattu umpisuoli, kun olin 6 vuotias.
ruutu19
Tatuointeja: Ei ole, eikä ikinä tule olemaankaan. Nykyään jopa välillä tuntuu, että tatuoimattomuus on poikkeavaa nuorien ihmisten keskuudessa. Jotenkin minua hirvittää ajatus siitä, että ottaisin ihooni kuvan, mikä pysyy siinä aina. Eivätkä tatuoinnit kyllä muutenkaan ole yhtään mun juttu.

Lävistyksiä: Korvissa mulla on 4 reikää, mutta muuten minua ei ole ikinä lävistyksetkään kiinnostaneet.

Muuttoja: Tätä kohtaa piti hetki miettiä ja laskeskella, mutta luvuksi sain lopulta kuusi. Kaikki viisi muuttoa on tapahtuneet ala-asteikäisenä, ja viimeisin muuttoni oli parisen kuukautta sitten Porista tänne Kuopioon.

Ottanut lopputilin: Yhden kerran!

Ollut saaressa: Kyllä, monestikin, esimerkiksi kaverin mökillä tai ulkomailla.

Autosi: En ole ikinä omistanut autoa, ja tuskin tulen omistamaankaan pitkään aikaan. Olen ihan tyytyväinen polkupyörään ja Kuopion julkisiin. Jos joskus kuitenkin ostan auton itselleni, haluaisin ostaa sähköauton (ja mieluiten automaattivaihteisen!).

Ollut lentokoneessa: Kyllä. Olen lentänyt Iso-Britanniaan, Saksaan, Kreetalle, Turkkiin, Kyprokselle sekä kaksi kertaa Kanarian saarille.

Onko joku itkenyt vuoksesi: On.

Ollut rakastunut: Kyllä.
ruutu10Ollut ambulanssissa: En, ja toivottavasti en myöskään joudu siihen tilanteeseen.

Luistellut: Kyllä, itseasiassa harrastin jopa pari vuotta taitoluistelua! Muistaakseni aloitin 6 vuotiaana ja lopetin 8 vuotiaana.

Surffannut: En ole, eikä mulla edes kärsivällisyyttä siihen hommaan.

Ajanut moottoripyörää: En, enkä edes haluaisi.

Ollut risteilyllä: Monestikin, niin Ruotsin kuin Vironkin risteilyillä. Lukion aikana tuli käytyä jopa kuudella risteilyllä kavereiden kanssa, ja niistä on jäänyt kyllä ihan parhaat muistot.

Ratsastanut hevosella: En ole, enkä myöskään uskaltaisi.

Lähes kuollut: En mielestäni.

Ollut sairaalassa: Kyllä, pari päivää silloin kun minulta leikattiin umpisuoli.

Suosikkihedelmä: Vesimeloni, päärynä ja kiivi, ne ovat ihan parhaita.
ruutu5 Aamu vai ilta: Ehdottomasti aamu, jos ei ole kiire mihinkään. Olen erittäin huono aamuihminen kun pitää herätä aikaisin kouluun, mutta muuten aamupäivisin olen kyllä tehokkaimmillani. Aamuisin olen paljon paremmalla tuulellakin ja inspiroituneempi. Illalla mun energiatasot taas laskee nopeasti.

Lempiväri: Mulla ei ole ollut vuosiin lempiväriä.

Viimeisin puhelu: Isältä, joka soitti kysyäkseen onko mulla sen pyöränavain. Olin lainannut syyslomalla isän pyörää, ja olin sitten unohtanut palauttaa avaimen. Nyt se avain tosiaan on Kuopiossa, hups.

Viimeisin viesti: Tämä jääköön salaisuudeksi...

Kahvi vai tee:
Ehdottomasti tee! En juo kahvia ollenkaan.

Kissa vai koira: Sanoisin ehkä kissa. En ole ikinä ollut hyvä eläinten kanssa, joten itsenäinen ja rauhallisempi eläin on mun mieleen enemmän. 

Paras vuodenaika: Tämä on paha! Ennen sanoin aina että alkusyksy, koska se oli niin tunnelmallista aikaa ja silloin alkoi aina jotain uutta, esimerkiksi koulukuviot. Mutta ton ihanan lämpimän viime kesän jälkeen mun lempivuodenaika ehkä vaihtui sittenkin kesään ;-)

Lähetä kommentti