SOCIAL MEDIA

tiistai 30. lokakuuta 2018

Lokakuu puhelimen läpi

kollaasi1 1. Vaikka olin myöhässä, oli pakko pysähtyä koulumatkalla nappaamaan tämä kuva. Niin kaunista! Huomaan muuten että tämä kuva on otettu lokakuun alussa, sillä nykyään sama maisema näyttää melko synkältä. 2. Ostan harvoin vaatteita, mutta nyt syksyn tullessa oli pakko ostaa uusi neule. Tuli kauhea kriisi, kun huomasin omistavani 3 neuletta, joita aloin pitämään jatkuvasti päällä, kun säät kylmeni. Halusin tällä kertaa ostaa hieman erivärisen neuleen, enkä taas sitä turvallisen väristä harmaata tai valkoista. 3. Lokakuuhun mahtui myös yksi rillontai. Pakko kyllä sanoa, että tämä kuva on syyskuulta, sillä unohdin ottaa viime kerralta kunnon kuvaa, haha. 4. Tätä koulutyötä olen työstänyt jo aivan liian kauan, eikä se ole vieläkään valmis. En ole kauhean hyvä piirtäjä enkä varsinkaan osaa maalata, joten tämä työ on kyllä saanut hermot kireälle. Joka kerta kun olen onnistunut pakottamaan itseni jatkamaan, olen lopettanut viiden minuutin päästä. No, kai se pikku hiljaa alkaa valmistumaan.
kollaasi4 1. Porissa tuli vietettyä koko syysloma. 2. Niin upean värisiä puita, että oli pakko ottaa kuva! 3. Yhden illan iltapala. Mulle on iskenyt nyt lokakuussa päärynähulluus, olen syönyt niitä varmaan joka päivä. Viime kauppareissultakin kannoin kymmenen päärynää kotiin! 4. Tästä kuvasta voikin päätellä mitä teen työkseni - jaan siis ilmaisjakeluita kaksi kertaa viikossa. Ihan mukavaa puuhaa, tulee ainakin paljon hyötyliikuntaa. Pääasia kuitenkin on se, ettei tarvitse pelkillä tuilla kitkutella tai tuhlata kaikkia säästöjä.
kollaasi3 1. Kaunis auringonlasku mökillä. 2. Toinen kuva samalta mökkireissulta. Lämpömittari näytti silloin 17 astetta, ja se olikin varmasti viimeinen päivä pitkään aikaan noissa lukemissa. 3. Lokakuussa tuli käytyä kahvilla niin vanhojen kaverien kanssa kuin uusien tuttujenkin. 4. Yhtenä sunnuntaina lähdin reippailemaan Puijontornin luontoreitille, ja sattumalta tuli vastaan pieni maatila! Pihalta löytyi lampaita, kanoja sekä tuo kuvan hevonen. Siellä oli myös söpö kahvila ja valokuvanäyttely Puijonlaakson luonnosta. En ollut ikinä kuullutkaan koko paikasta, ja olin aika yllättynyt. Uuteen kaupunkiin muuttaminen on ollutkin erittäin mielenkiintoista, koska ihan kulman takaa voikin löytää sattumalta jotain hienoa.

Nyt onkin sitten aika valmistautua marraskuuhun, ehkä vuoden masentavimpaan kuukauteen. Onneksi sen jälkeen on sentään joulukuu, mitä olen pikku hiljaa alkanut fiilistellä!

Lähetä kommentti