SOCIAL MEDIA

torstai 18. lokakuuta 2018

Tällä hetkellä mut tekee onnelliseksi...

IMG_2530
Mun työtunnit, joita kertyy noin 7 yhteen viikkoon. Koulu, työt ja vapaa-aika ovat hyvin tasapainossa juuri nyt.

Kaikki ne uudet jutut, mitä oon oppinut nyt 2 kuukauden aikana koulussa. Oon esimerkiksi päässyt opettelemaan videoiden editointia, InDesing taitto-ohjelmaa sekä valokuvauksen tekniikkaa.

Mun koti Kuopiossa. Viihdyn siellä vaan niin hyvin!

Päätös aloittaa tämä blogi, vaikka aluksi mietin että tuleeko siitä edes mitään. Tällä hetkellä luonnoksissa odottaa jo noin kymmenisen postausta vailla viimeistelyä. Olen jopa ehkä hieman liian innoissani tästä uudesta harrastuksesta, sillä välillä tuntuu, että mun täytyy oikein pakottaa itseni pois bloggerista (itseasiassa kirjoitan tätäkin postausta tunnilla, vaikka oikeasti pitäisi kirjoittaa valkotasapainosta portfolioon, ups).

Ihanan kirpeät ja viileät aamut. Olen todella surkea saamaan itseäni aamuisin ylös sängystä, mutta heti ulos astuttuani raikas ilma piristää mut ja tuntuu, että olen taas valmis uuteen päivään.

Syysloma Porissa - oli ihanaa tulla kotikaupunkiin takaisin rentoutumaan viikoksi ja näkemään tärkeitä ihmisiä, kerrankin kunnon ajan kanssa. Viikonlopun matkat Poriin on meinaan aika raskaita ja ehkä vähän turhiakin, kun matkustamiseen menee noin 6 tuntia per suunta.

Mikä tekee sut onnelliseksi juuri nyt?

Lähetä kommentti