SOCIAL MEDIA

torstai 29. marraskuuta 2018

Marraskuussa...

auringonlasku1
…vietin tyttöjen viikonloppua Tampereella - käytiin Pancho Villassa syömässä, järjestettiin lauantaiaamun brunssi sekä lähdettiin katsastamaan Tampereen yöelämää. Tuollaiset viikonloput on kyllä ihana piristysruiske keskellä marraskuun synkkyyttä.

...luin yhteensä 2576 sivua Harry Potter kirjoja, ups. Koukutuin niihin oikein kunnolla, mutta ehkä se on ihan okei näin vuoden harmaimman kuukauden aikaan. Viimeisen osan ahmin muutamissa päivissä ja sen jälkeen jäi tyhjä olo ja kysymys: mitä ihmettä nyt teen? Toivoisin että ne kirjat voisivat vain jatkua ikuisesti...

...vietin yhtä tavallista arkipäivää kaverin luona tehden pitsaa ja jälkkäriä, pitäisi kyllä jaksaa vaivautua useamminkin! Ehkä voisin ottaa tavoitteeksi joulukuulle leipoa jotain hyvää edes kerran, koska mikä olisikaan parempaa, kuin pitkän koulupäivän jälkeen jääkaapissa odottava piirakan pala?

…kävin elokuvissa katsomassa Ihmeotukset: Grindewaldin rikokset, ja petyin. Elokuva oli ihan hyvä, mutta odotin siltä jotain muuta. Luulin, että siinä käydään Grindewaldin ja Dumbledoren kaksintaistelu ja että sarja loppuu siihen. Mutta mitä vielä, tuntui että elokuva oli väkisin keksitty, jotta siitä voitaisiin tehdä taas uusi jatko-osa. Elokuvan loppu jäi kuitenkin mielenkiintoiseen asetelmaan, joten kyllä se kolmas osakin pitää nähdä...

auringonlasku2 ...olen saanut työskennellä näyttötöideni parissa tiiviisti, joiden palautukseen on enää kaksi viikkoa. Tehtävänä on ollut tehdä oma viiden minuutin mittainen video, sekä markkinointiviestinnän esite omine kuvineen, teksteineen ja ulkoasuineen. Olen tykännyt niiden tekemisestä todella paljon! Lisäksi pitäisi tehdä yksi mainoskuva pohjautuen johonkin tunnettuun teokseen, kolme kuvaa (yksi maalaten, yksi piirtäen ja yksi valokuvaten) pohjautuen taidehistorian eri tyylisuuntiin sekä vielä yksi maalaus, jossa pitää näyttää perspektiiviopin, kuvasommittelun sekä väriteorian osaaminen. Pakko myöntää, että tulee kyllä kiireiset kaksi viikkoa, mutta kyllä tästä selvitään - lukion koeviikot olivat kymmenen kertaa kamalampia. 

...luovuin vihdoin nilkkureistani ja vaihdoin pitkävartisiin vuorellisiin kenkiin. Myös lumi on ilmeisesti tullut maahan pysyäkseen, jes! 

Olen kyllä innoissani siitä, että ihan juuri ollaan selätetty vuoden masentavin kuukausi, ja joulukuu alkaa! Tajusin juuri, ettei minulla ole muuten joulukalenteria, pitäisiköhän hankkia? Se voisi motivoida minua nousemaan sängystä aamulla, mutta toisaalta kun viimeksi omistin sellaisen en ikinä muistanut avata luukkuja. Nyt kuitenkin omaltakin osaltani alkaa vihdoin joulun odotus!

Lähetä kommentti