SOCIAL MEDIA

perjantai 28. joulukuuta 2018

Loman to do -lista

pelto8 Mulla on tällä hetkellä menossa kahden viikon ihanan pitkä joululoma koulusta sekä töistä. Lomailen koko lomani Porissa, ja palaan Kuopioon vasta loppiaisena. Olen aika huono pysymään paikallani loman aikana, ja minusta loma onkin sitä onnistuneempi, mitä enemmän ehdin tekemään. Jouluaattona otin rennosti, mutta jo seuraavana päivänä oli pakko aloittaa huoneen suursiivous ja lähteä salille. Nautin siitä, että on paljon tekemistä. Rakastan myös suunnittelua ja listojen laatimista, joten päätinkin jakaa teille joululomani to do -listan. Osan olen jo itseasiassa ehtinyt toteuttaa.
pelto6

1. Valokuvaa paljon. Nyt kun sain joululomaksi koululta hyvän kameran lainaan, haluaisin tehdä ainakin yhden reissun kameran kanssa jonnekin luontoon. Mulla on myös yksi toinen kuvausprojekti mielessä, mistä olen innoissani.

2. Käy luistelemassa ja ehkä jopa hiihtämässäkin. Luistelemassa nyt ainakin!

3. Näe mahdollisimman paljon porilaisia kavereita, joita tulee nähtyä nykyään harvoin.

4. Käy vuoden 2018 kuvat läpi, ja teetä niistä parhaimmat tulevaa vuosikirjaa varten.

5. Katso kaikki Harry Potter -leffat ja lue Liekehtivä pikari -kirja loppuun. Tässä kohtaa olen jo leffassa numero 4 ;)

6. Käy etsimässä talvitakkia, sillä Kuopiossa pakkaslukemat ovat loman aikana kohonneet hälyttävästi miinus kymmeneen asteeseen.

peltooo

7. Ota kaikki irti salitreeneistä, kun pitkästä aikaa on joku treenikaveri. Täällä Porissa on yksi kuntosali, jonne pystyy lataamaan treeniaikaa todella halvalla, ja latasinkin sitä koko loman ajaksi. 

8. Miljoonan huutomerkin kohta: käy värjäämässä juurikasvu.

9. Tee huoneeseesi suursiivous ja katso kirpparitavarat valmiiksi.

10. Kokeile uuden reseptikirjan parhaimman näköistä reseptiä.

11.  Aloita kirjoittamaan viiden vuoden päiväkirjaa. Tästä kohdasta olen todella innoissani - ostin muutama viikko sitten viiden vuoden päiväkirjan, minkä ostamista olen itseasiassa miettinyt jo vuosia. En millään jaksaisi odottaa tammikuun ensimmäistä päivää, jotta voisin vihdoin aloittaa! 

12. Suunnittele ja kirjoita paljon blogipostauksia.

Lähetä kommentti