SOCIAL MEDIA

lauantai 22. joulukuuta 2018

Opiskelu kuulumisia

minä777 Nyt on ensimmäisestä puolesta vuodesta selvitty uudessa koulussa, huh aika menee kyllä nopeasti! Päällisin puolin fiilis on todella hyvä, ja tuntuu, että olen ihan oikeassa paikassa. Kuluneen puolen vuoden aikana olen oppinut paljon uutta, ja jopa löytänyt uusia mielenkiinnonkohteita, mitä en olisi uskonut vielä elokuussa. Jos aika tosiaan menee näin nopeasti, niin ei mene enää kuin hetki, ja olen jo valmistunut. Jäljellä on enää puolitoista vuotta, ja minulla pitäisi olla valokuvaajan paperit kädessä.
minä55 Syksyn opinnot menivät ihan hyvin, pientä pettymystä  lukuun ottamatta. Meillä oli kolme kurssikokonaisuutta, "media-alalla toimiminen", "kuvan rakentaminen" sekä "toiminta digitaalisessa ympäristössä". Jälkimmäisestä kurssista sain parhaan arvosanan, eli vitosen. Kuvan rakentamisesta onnistuin nappaamaan nelosen, mikä oli minulle positiivinen yllätys, sillä tehtävät toteutettiin lähinnä piirtäen ja maalaten, eikä se todellakaan ole vahvin alueeni. Nyt voin myös vihdoin hengähtää syvään, sillä en enää ajatellut koskeakaan maalausvälineisiin! Tätä hetkeä olen kyllä odottanut, hahhah. 
Pettymyksen koin media-alalla toimimisen kurssin kohdalla, mistä pidin ylivoimaisesti eniten, mutta sain arvosanaksi kolmosen. Tein näyttötyössäni muutaman pienen mokan, mutta olin saanut kuitenkin hyvää palautetta, joten odotin parempaa numeroakin. Panostin myös kurssiin eniten, joten luonnollisesti tuntui aika kamalalta, että sain silti siitä huonoimman arvosanan. Onneksi kuitenkin minulla on tammikuussa hieman alle kaksi viikkoa aikaa korottaa arvosanaa, ja aionkin nyt tarttua yhteen hyvään kehitysideaan sekä oppia tekemistäni virheistä. Yritän miettiä tilannetta positiiviselta näkökannalta, sillä nyt minulla on tilaisuus harjoitella lisää ja parantaa osaamistani. Motivaationi on todella korkealla, joten en halua tyytyä keskivertoon arvosanaan.
minä66 Tammikuussa alkaakin sitten kauan odotetut erikoistumisopinnot, ja itse aion erikoistua valokuvaukseen (muut vaihtoehdot olisivat olleet graafinen suunnittelu ja kuvataide). Minua kiinnostaisi myös videohommat, graafinen suunnittelu sekä nettisivujen tekeminen, mutta uskon että niidenkin opiskeleminen jossain vaiheessa onnistuu. Ensi keväällä minulla on kuitenkin vain kaksi kurssikokonaisuutta pelkästään valokuvaukseen liittyen, ja keväästä varmasti tuleekin todella antoisa. Utelin jo valokuvauksen opettajalta tulevista kursseista, ja luvassa olisi ainakin studiotyöskentelyn opettelemista, mainoskuvaa sekä ihan käytännön juttuja sopimuksista ja hinnoitteluista.

Ja hei, enää yksi päivä jouluun! Hyvää joulua siis kaikille ja palaillaan sen jälkeen ❤

Lähetä kommentti