SOCIAL MEDIA

tiistai 29. tammikuuta 2019

Podcast suosikit

podi3
Aloin kuuntelemaan viime syksynä podcasteja, ja nykyään kuuntelenkin niitä joka viikko. Kotityöt ja lehtien jakaminen sujuvat paljon mukavammin hyvää podia kuunnellessa, ja viikonloppuaamuina on ihana rentoutua aamupalan ja podcastin äärellä. Listasinkin tähän omat lempparini, joita tulee kuunneltua säännöllisesti. Ehkä sinäkin löydät jotain uutta kuunneltavaa! 

Nonsense - aloitetaan lista kaikkien aikojen suosikki podistani! Alexa Dagmarin ja Linda Juholan super hauskasta Nonsense podcastista on tullut lyhyessä ajassa todella suosittu, eikä syyttä. Naiset ovat tarttuneet tabuaiheisiin nolostelematta, ja podcastia kuunnellessa kuulokkeisiin asti välittyy ihanan aito tunnelma. Nonsense tarttuu niin tärkeisiin aiheisiin kuin kevyisiinkin, eikä naurulta tai itkultakaan ole vältytty. Kannattaa kuunnella, jos et vielä ole!

Kaverin puolesta kyselen - tätä podia kuuntelemalla päivän naurut on taattu! Anna Karhusella ja Tiia Rantasella löytyy mitä hauskimpia tarinoita siitä, mitä eräille kavereille on kuulemma käynyt. Jaksot ovat aika lyhyitä, hieman yli kymmenen minuutin piristysruiskeita.

Kasvukipuja - tämä podcast on ihan uusi tuttavuus minulle, sillä jaksoja on vasta tullut kaksi ulos. Alku kuulosti kuitenkin sen verran lupaavalta, että nostin podin tähän listaan mukaan. Kasvukipuja podcastin takana ovat somevaikuttajat Salla sekä Maria, jotka kuvailevat yhteisellä instagram tilillään podiaan sanoin: "itseironialla maustettu ja kofeiinilla kuorrutettu arjenmakuinen podcast. Kasvukipuja tarttuu kiperiinkin aiheisiin häpeilemättä ammentaen omia kokemuksiaan terapiasta, vanhemmuudesta, kompasteluista ja kasvamisesta". Joka maanantaina tulee uusi jakso, joten vielä ehtii helposti mukaan!
podi1
Jäljillä - jos rikosmysteerit kiinnostavat, kannattaa laittaa kuunteluun jäljillä -rikospodcast. Yhden naisen ylläpitämässä podcastissa jokaisessa jaksossa perehdytään yhteen mielenkiintoiseen (ja kauheaan) rikokseen tai katoamistapaukseen. Tapauksia on niin ulkomailta kuin ihan Suomestakin.

Pyjamabileet - somevaikuttajien Linda Ekrothin, Roosa Monosen ja Janina Havian podcastin parissa viihtyy hyvin - jaksoissa muun muassa nauretaan, kerrotaan noloja paljastuksia, puhutaan miehistä ja ratkotaan kuuntelijoiden ongelmia. Podia on jo tullut neljä kautta, mutta tällä hetkellä ei harmi vain ole tullut 2 kuukauteen uusia jaksoja, eikä myöskään mitään tietoa siitä, onko uusia jaksoja tulossa ollenkaan... Toivottavasti tulisi, sillä minä ainakin olen kuunnellut kaikki jaksot.

Afterwork - tämä podcast on itselleni vielä aika uusi tuttavuus, mutta jaksoja on tullut säännöllisesti jo yli vuoden. Afterworkin takana on kolmen naisen kaveriporukka, ja he keskustelevat erilaisista aiheista omien kokemuksiensa kautta - ihmissuhde aiheisia jaksoja on paljon. Vaikka en ole vielä ehtinyt kuuntelemaan kovin montaa jaksoa, niin tämä on silti vaikuttanut todella hyvältä!

No filter podcast - Podin takana ovat somevaikuttajat Arttu Mustonen ja Viena K. Podcast on todella rehellinen, sillä ideana on puhe ilman suodatinta. Mielenkiintoista on Artun ja Vienan lestadiolaistausta, josta puhutaankin paljon podcastissa. Arttu ja Viena ovat myös puhuneet muun muassa ilmastonmuutoksesta, koulukiusaamisesta, eroamisesta ja rahasta, sekä myös kepeämmistä aiheista. Jaksoja löytyy paljon ja moneen makuun!
podi4

Lähetä kommentti