SOCIAL MEDIA

torstai 31. tammikuuta 2019

Tammikuu puhelimen läpi

tammkuukollaasi2 1. & 2. Tammikuun ensimmäisenä viikkona vietin vielä joululomaani Porissa, ja kävin sen aikana Ratsulassa brunssilla. Herkkuosuuten oli ainakin panostettu, kuten kuvista näkyy! Siellä sai myös paistaa itse omat vohvelinsa, ja ai että miten hyviä niistä tuli. 3. Loppiaisena olikin sitten aika palata takaisin Kuopioon opintojen ja töiden pariin. 4. Ostin vihdoin itselleni kauan haaveilemani tehosekoittimen! Nyt olen viimein päässyt tekemään sosekeittoja ja smoothieta oikein urakalla, haha.
kollaasi1 1. Olen ottanut tämän talven upeista keleistä kaiken irti ja nauttinut siitä, että vihdoin asun paikassa, jossa on lunta maassa joka päivä! Tämän kuvan nappasin viiden kilometrin kävelylenkiltä Puijontornin läheisyydestä. 2. Myös töitä on ollut ilo tehdä näissä lumimaisemissa, joten olihan siitäkin lopulta pakko ottaa kuva. 3. & 4. täytin launtaina 19. päivä kaksikymmentä vuotta, ja vietin sen viikonlopun Porissa. Yllätyksekseni tytöt olivat varanneet illaksi pöydän Amarillosta! Tilattiin drinkit ja syötiin pääruuat ja jopa kuvassa näkyvä jälkiruoka. Oli kyllä hyvää!
tammikuukollaasi3 1. Tammikuun ehdoton suosikki juttu on ollut viiden vuoden päiväkirja! Odotan joka päivä, että pääsen illalla kirjoittamaan sinne jotain - mulla on vahva luotto siihen, että tulen oikeasti kirjoittamaan viiden vuoden ajan tuota. Niin jännää edes ajatella, mitä kaikkea päiväkirjassa tulee lukemaan seuraavien viiden vuoden aikana, kun ei ole mitään hajua missä edes silloin olen! 2. Tämän kuun aikana oli myös hieman ikävämpiäkin juttuja, muun muassa hautajaiset. 3. Viime lauantai-illan ruuat - salaattia ja nachopelti, toimii! 4. Pitkät junamatkat Pori - Kuopion välillä on kuluneet hyvin kirjojen parissa. Tammikuun aikana olen lukenut Thomas Eriksonin paljon suosiota saaneen Idiootit ympärilläni kirjaa, ja onhan se todella mielenkiintoinen.

Huh, tuntuu että ensimmäisen kollaasin kuvista olisi jo pieni ikuisuus... Huomenna starttaa helmikuu, ja jos tätä menoa aika kuluu, niin ei mene enää kuin hetki ja ollaan jo keväässä! Täytyy nyt kyllä ottaa itseä niskasta kiinni, että ehtisi vielä tämän talven aikana käydä edes kerran luistelemassa ja hiihtämässä 😁

Lähetä kommentti