SOCIAL MEDIA

maanantai 14. tammikuuta 2019

Viikko elämästäni

Tässä pieni kurkistus tulevaan viikkooni, olkaa hyvät:
ruokakuva1

Maanantai: tänään koulussa harjoittelimme koko päivän studiokuvausta puoli yhdeksästä hieman yli kahteen. Ennen olemme kuvanneet vain yhden valon kanssa, mutta tänään kuvasimme jopa neljällä valolla ja kokeilimme myös heijastinta. Koulun jälkeen lähdin ostoskeskus Matkukseen etsimään talvitakkia (mitä minulla ei vieläkään ole), mutta palasin kotiin tyhjin käsin hieman ennen kuutta. Loppuillan kirjoitin tätä postausta, puhuin 40 minuuttia puhelimessa kaverini kanssa sekä kävin ajanpuutteen takia pienellä kotisalilla tekemässä hauis-, olkapää- ja rintatreenin.

Tiistai: koulussa olisi vuorossa taas studiokuvauksen harjoittelua sekä portfolion kasaamista puoli yhdeksästä varttia yli kahteen. Suoraan koulusta menen salille tekemään viikon jalkatreenin, sillä iltapäivällä olen menossa kahville. Illalla pitäisi vielä lajitella lehdet seuraavaa päivää varten, mihin menee noin tunti.

ruokakuva2

Keskiviikko: koulua on jälleen varttia yli kahteen asti, mutten tiedä, mitä silloin on vuorossa henkilökuvauksen kurssilla - luultavasti lisää studiokuvausta :D Keskiviikkona saankin koulupäivän päätteeksi rynnätä suoraa töihin jakamaan ilmaisjakelut. Jakelun jälkeen olen yleensä aika poikki, joten loppuilta menee ihan kotona, luultavasti viikon toista postausta kirjoitellessa ja kotitöitä tehden.

Torstai: koulussa sama henkilökuvauksen kurssi jatkuu taas samaan kellonaikaan. Tuleva torstai jännittää itseasiassa minua hieman, sillä silloin iltapäivällä minulla on ensimmäinen englannin puhekurssin tunti kansanopistossa. Kyllä, näin jälkikäteen ehkä hieman kadun ilmoittautumistani, mutta toisaalta minun oli pakko tehdä se - englantini on aivan surkea, ja tarvitsen lisää harjoitusta, varsinkin puhumisessa. Illalla olisi vielä vuorossa selkä- vatsa- ja ojentajatreeni salilla.

Perjantai: Aamu ja päivä tulee olemaan taas kaaosta, sillä minulla lähtee viideltä juna kohti Poria. Sitä ennen pitäisi käydä koulussa, jakaa ilmaisjakelut sekä hakea kotoa matkatavarat (en voi ottaa niitä mukaan töihin). Junamatkan aion käyttää kirjan lukemiseen sekä pakollisen työelämäkurssin tehtävien tekemiseen. Perillä olen vasta puoli kahdeltatoista, joten menen varmaan suoraan nukkumaan.

ruokakuva4

Lauantai: aamulla luultavasti leivotaan jotakin, sillä silloin on 20-vuotis syntymäpäiväni, ja joitakin sukulaisia on tulossa kahville päivällä. Haluisin myös ottaa jonkun hienon 20-v kuvan, mutta katsotaan nyt tuleeko siitä mitään. Illalla ei ole tiedossa mitään juhlia, sillä vain muutama kaverini asuu enää Porissa. Kehitellään kuitenkin parin kaverin kanssa jotakin kivaa tekemistä illalle, muttei vielä tiedetä mitä!

Sunnuntai: en ole vielä lyönyt mitään suunnitelmia lukkoon päivälle, mutta voisin ehkä käydä muutamassa kaupassa katsastamassa sitä talvitakkia ja ottaa kuvia seuraavan viikon postauksia varten. Pori visiittini jää aika lyhyeksi, sillä neljältä lähtee juna takaisin Kuopioon, ja olen pitkän vaihtoajan takia vasta puoli yhdeltätoista perillä. Junamatkan käytän tuttuun tapaa: kirjaa lukien ja postauksia sekä koulutehtäviä tehden.

Ps. Postauksen kuvituskuvissa on vegaaninen omenaporkkanakeitto kikherneillä, mitä tein ensimmäistä kertaa viikonloppuna - oli muuten hyvää! Reseptin otin kuvassa näkyvästä Viola Virtamon reseptikirjasta. Otin näitä kuvia tuotekuvauksen kurssia varten, mutta näistä tuli sen verran kivoja että halusin jakaa ne myös täällä (lue: ei ollut muitakaan kuvia). Toivottavasti sulla tulee olemaan hyvä viikko!

Lähetä kommentti