SOCIAL MEDIA

maanantai 7. tammikuuta 2019

Vuoden 2019 suunnitelmia

minä8
Vuosi 2018 ei ollut henkilökohtaisesti minulle mikään paras vuosi, joten tuntuu hyvältä jättää se vihdoin taakse. Vaikka sama arki jatkuu nytkin, on tammikuu ollut aina minulle jotenkin toiveikas kuukausi. Valoa alkaa olemaan päivä päivältä enemmän, kun vuoden harmaimmat päivät on selätetty. Tammikuussa palaan aina muistelemaan edellistä vuotta: missä onnistuin, mikä oli hyvää ja mikä taas ei. Niiden pohjalta mietin tulevan vuoden rakentamista, jotta voisin mahdollisesti välttää viime vuoden ikävät jutut sekä lisätä hyvinvointiani elämässäni. Tammikuussa on hyvä hetki myös pysähtyä miettimään omia unelmia ja tavoitteita, ja varsinkin tänä vuonna haluan tehdä entistä enemmän konkreettisia tekoja haaveideni eteen. Vuodesta 2019 on tulossa erilainen, niin hyvässä kuin pahassakin. Olen kuitenkin jo tehnyt muutamia mahtavia suunnitelmia tälle vuodelle, jotka liittyvät unelmiini sekä hyvinvointiini. Muista sinäkin välillä pysähtyä arjen keskellä ja miettiä, mitä voisit tehdä juuri nyt saavuttaaksesi tavoitteesi.
minä9 Kokosin tähän postaukseen muutaman jutun, mitä tämä vuosi tuo tullessaan elämääni. Vuonna 2019...

...täytän 20 vuotta ja teinivuodet ovat virallisesti ohi! Myönnän että poden pientä ikäkriisiä, kun ikäni ensimmäiseksi numeroksi muuttuu kakkonen, mutta ehkä ihan hyvä niinkin. Nykyään tunnen oloni paljon aikuisemmaksi ja itsenäisemmäksi kuin esimerkiksi vuosi sitten.

...koulussa alkaa vihdoin valokuvauksen erikoistumisopinnot. Pääsemme harjoittelemaan esimerkiksi studiotyöskentelyä sekä ensimmäinen työharjoittelukin on edessä tänä vuonna! Haluaisin suorittaa sen lehdessä, sillä se on työpaikkana kiinnostanut minua jo ala-asteikäisestä lähtien. Haluan nähdä mitä kaikkea kulisseissa tapahtuu, sillä minua kiinnostaa valokuvauksen lisäksi myös kirjoittaminen, videokuvaaminen sekä lehden taitto ja graafinen suunnittelu. Uskon, että jatko-opintopaikan valinta helpottuisi huomattavasti, jos tekisin harjoittelun lehdessä.

...on aika keskittyä omaan hyvinvointiin sekä liikkua enemmän, sillä pesäpallon lopettamisen jälkeen en ole urheillut enää läheskään niin paljon, mitä silloin - en ole yksinkertaisesti löytänyt mitään yhtä kivaa juttua tilalle. Abivuoden kävin Porissa ryhmäliikuntatunneilla, mutta Kuopioon muutettuani sekin harrastus jäi kalliin hinnan takia. Nyt liikkumattoman syksyn jälkeen olen huomannut, kuinka paljon kroppa ja mieli tarvitsevat liikuntaa voidakseen hyvin, joten lopulta ostin itselleni tänne Kuopioon salikortin (sen halvimman tietenkin, hah). Tavoitteenani on nostattaa kuntoa ja saada lisää energiaa elämään.
minä11
...teen reissun ensimmäistä kertaa siten, että olen siitä itse vastuussa. Saa nähdä, kuinka hyvin siitäkin selvitään. Myös muita reissuja on suunnitteilla kesäksi interrailin lisäksi, mutta kotimaassa - pyörävaellusta, Suomen kiertelemistä autolla sekä festareita. En voisi olla enempää innoissani ensi kesästä!

...ensimmäinen mökkikesä korkataan myös! Vanhempani ostivat nimittäin syksyllä mökin, joten uskon että kesällä tulee kerrankin mökkeiltyä oikein kunnolla.

...matkustan ehkä elämäni ensimmäistä kertaa kaukokohteeseen - ainakin sellainen matka olisi kovasti suunnitteilla. Pidetään peukkuja, että seuraavana jouluna oikeasti makaan vielä palmujen alla.

...aion toteuttaa yhden asian, jota olen miettinyt jo hetken ja mistä olen vähintään yhtä innoissani kuin reilaamaan lähtemisestä. Mutta siitä sitten lisää vasta ensi kesän tienoilla ;)

Lähetä kommentti