SOCIAL MEDIA

lauantai 9. helmikuuta 2019

Viikon positiiviset

minä3 kaakao1 Yhdestä päivästäkin voi löytää jo paljon positiivisia asioita, kun edes hetkeksi pysähtyy miettimään. Itse ainakin voin tunnustaa, että liian usein sitä tulee kiinnittäneeksi huomionsa niihin negatiivisiin asioihin, ja unohdettua kokonaan ne positiiviset jutut omassa elämässä. Yritetäänpä nyt hetkeksi edes keskittyä pelkästään positiivisiin juttuihin (ja unohdetaan kokonaan muun muassa se, että Vr:n sekaisin olevan junaliikenteen vuoksi oma junani oli tietenkin peruttu kokonaan, minkä takia matkustin Poriin 8 tuntia). Keräsin pienen listan oman tähänastisen viikkoni pienistä positiivisista jutuista - toivottavasti se inspiroi myös sinuakin miettimään, mikä kaikki omassa elämässäsi on hyvin ja mikä tuo sinulle iloa.


+ Kirja, johon olen kehittänyt itselleni kunnon addiktion - luin sitä tiistai-iltana kepeästi neljä tuntia putkeen. Kyseessä on siis Stephenie Meyerin kirja nimeltä Vieras - niin koukuttava teos.

+ Lämpimät ja aurinkoiset säät, joista olen kyllä nauttinut täysillä niiden -25 asteen pakkasien jälkeen. Lumi on silti pysynyt myös maassa ainakin Kuopiossa, ei ehkä parempaa comboa voisikaan toivoa.

+ Englannin puhekurssi, jonne uskalsin mennä. Ensimmäisen tunnin jälkeen olen oikeasti viihtynyt siellä, ja opettaja on aivan ihana persoona. Mulla on aina ollut haasteita englannin kanssa, joten on ollut mahtavaa huomata, kuinka hyvin oikeasti ymmärrän meidän amerikkalaistaustaisen opettajamme puhetta.

+ Opettajan kehu, kun hän sanoi tunnilla, että minulla on hyvä ote työskentelyyn, ja että hän voisi hyvin kuvitella kuvani lehdessä. Näistä kehuista saa aina niin paljon voimaa omaan tekemiseen!

+ Tuleva Afrikan matka, josta en olekaan maininnut vielä täällä blogin puolella! Varattiin muutama viikko sitten aika isolla porukalla ensi jouluksi matka Kap Verdelle, joka tulee samalla olemaan myös ensimmäinen kaukomaan matka minulle.

+ Lahjakortti K-kauppoihin, jonka isäni antoi minulle. Olen jo päässäni alkanut rakentamaan kauppalistaa siitä, mitä kaikkea hyvää ruokaa sitä ostaisi, mitä muuten ei näin opiskelijana tule ostettua! Ai että.

+ Mummun ilahduttaminen, kun kävin pitkästä aikaa vierailulla tänään aamulla. Tarjolla oli taas super hyvää kakkua.

+ Nyt viikonloppuna aion vihdoin varata ensi kesän lennot Eurooppaan ja Interrail -lipun - jännittävää, matka muuttuu heti sen jälkeen niin paljon konkreettisemmaksi asiaksi. 

Muistakaa tekin pysähtyä välillä positiivisten asioiden ääreen!

Lähetä kommentti