SOCIAL MEDIA

tiistai 19. maaliskuuta 2019

Alkuvuoden suosikki...

helsinki
...ajatus: Se, että mikä vain on mahdollista, jos tekee töitä aivan älyttömän paljon, suurella sydämellä ja kunnianhimolla. Uskon oikeasti, että menestyminen tai mikä vain kyllä tulee, jos on valmis tekemään töitä ja jopa uhraamaan joitakin asioita sen vuoksi. Maailmassa on miljoonia mahdollisuuksia eikä siksi kannata tyytyä siihen helppoon, ensimmäiseksi mieleen tulevaan.

...kirja: Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni, jonka monet varmasti tietävät. Kirjassa käydään läpi erilaisia ihmistyyppejä sekä ohjeita, miten heidän kanssa tulee toimeen parhaiten. Perus ajatuksena on, että ihmiset jaetaan neljään eri väriin: punaisiin, keltaisiin, vihreisiin ja sinisiin. Oli hauskaa, miten pystyin tunnistamaan lähipiirini ihmisiä sekä myös oman itseni - olen selvästi keltainen, mutta minussa on myös jonkun verran sinisiä piirteitä.

...podcast: Kasvuhakkerit - podi, jossa keskustellaan muun muassa vaikuttajamarkkinoinnista, Instagramin ja Facebookin algoritmeista sekä seuraajakunnan kasvattamisesta. Todella mielenkiintoinen!

...tv-ohjelma: Ehdottomasti Temptation Islandin juuri alkanut viides kausi sekä Selviytyjät Suomi. Olen seurannut televisio-ohjelmaa viimeksi vuosi sitten (ja se oli temppareiden neloskausi...), joten nyt on kyllä tapahtunut jotakin historiallista! Katson itseasiassa nyt ensimmäistä kertaan tuota selviytyjät ohjelmaa, enkä esimerkiksi tiedä miten siinä voi voittaa, hah.

...instagram-tili: @emilikumpuniemi, josta löytyy paljon insipiroivia ruokareseptejä. Lisäksi Emili on niin positiivisen oloinen tyyppi, että olen tykännyt seurata häntä. Toinen suosikkitilini on ollut @ilmastoahdistus, josta löytyy ilmastouutisia, ekovinkkejä ja pohdintoja ekologisuudesta - tilin avulla olen oppinut taas paljon uutta tärkeästä aiheesta.
minä3
...vapaa-ajan viettotapa: Liikunta! Tämä alkuvuosi on ollut antoisaa liikkumisen suhteen, sillä olen melkein joka viikko kerennyt käymään salilla 5 kertaa, ja oikeasti haluannut mennä sinne. Lisäksi olen käynyt pelaamassa sulkapalloa, mikä oli virkistävää vaihtelua, ja nyt lumien sulamisen jälkeen olisi tarkoitus taas alkaa tekemään välillä intervallitreenejä. Sain meinaan idean haastaa itseni ja osallistua kesällä johonkin juoksutapahtumaan!

...tapahtuma: Tampereella olleet haalaribileet, joihin pääsin vaikken vielä olekaan korkeakouluopiskelija - täytyi sitä kai saada hieman esimakua tulevaan, haha.

...ruoka: Pakko sanoa, että ne itse tehdyt proteiinipatukat, joista tein viimeksi postauksen. Olen vain niin koukussa niihin - toinen asia, mihin olen ollut koko alkuvuoden koukussa on cashewpähkinät. Lämpimistä aterioista sanoisin kasvissosekeiton, mikä on myös super hyvää.

...kurssi koulussa: Ehdottomasti valokuvatuotannon kurssin osa, jossa käydään läpi kuvajournalismia. Ollaan esimerkiksi tehty katukuvausta (tunsin muuten itseni kauheaksi salakuvaajaksi, kun tarkkailin Kuopion keskustassa ihmisiä ja otin kuvia), kuviteltua lehden otsikkokuvaa sekä nyt tällä viikolla kuvaamme omat kuvareportaasit aiheesta arki.

...paikka: Helsinki! Vietin siellä juuri yhden viikonlopun, ja se kaupunki on kyllä täynnä elämää - toivottavasti joskus itsekin vielä asuisin siellä. Olen ihan rakastunut Helsingin vanhoihin taloihin, ja nämäkin kuvat ovat itseassa sieltä.

Lähetä kommentti