SOCIAL MEDIA

sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Päivä Tahkolla ja muita kuulumisia

aamupala2
iPiccy-collage
pizza minäjalautaPitkästä aikaa blogipostauksen parissa - tai ainakin siltä minusta tuntuu, sillä en ole postannut 8 päivään mitään teknisten ongelmien vuoksi. Tästäkin Tahkon minireissusta on jo aikaa siis viikko. Lähdettiin viime perjantai-iltana ajamaan Kuopiosta perheen kanssa Tahkolle, jossa yövyimme vuokratulla mökillä 2 yötä. Käytännössä ehdittiin olemaan siellä kuitenkin vaan yksi päivä, sillä lähdimme jo heti sunnuntai aamuna takaisin.
Vietettiin melkein koko lauantai Tahkon rinteillä, ja ensikertalaisena yllätyinkin, miten iso koko paikka oli! Rinteitä oli kaiken kaikkiaan yli 20 ja valinnanvaraa löytyi sinisistä mäistä aina mustiin. Koko aamupäivän laskettelin suksilla tutustuen eri laskettelureitteihin ja laskin jopa ensimmäistä kertaa elämässäni mustasta mäestä - tosin erittäin hiljaa, haha. Päivällä käytiin myös syömässä lähimmässä ruokapaikassa, mikä löydettiin. Harmi vain, ettei listalla ollut oikein mitään kasvisruokia, joten päädyin sitten suosiolla tilaamaan pitsan. Loppuillasta harjoittelin lautailua pienemmässä mäessä ja olin varmasti aika koominen näky. Lensin muun muassa aika komeasti pari kertaa sompahissistä ja koko hissi jouduttiin pysäyttämään takiani, sekä sain myös kerran hissistä päähäni (älkää edes kysykö, miten onnistuin siinäkin).
Tällä hetkellä olenkin nyt Porissa, sillä minulla on hiihtoloma. Suunnitelmissa on viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa, käydä salilla sekä viettää myös yksi yö Tampereella tyttöjen kanssa. Ei mitään sen kummempaa siis, välillä jopa minustakin on ihanaa vain olla. Tästä tuli nyt tällainen nopea höpöttelypostaus - en tiedä, onko tälläiset kovinkaan mielenkiintoisia mutta menkööt nyt. Seuraavassa postauksessa onkin sitten aiheena raha. Avaan enemmän sitä, mihin kaikkeen mulla menee rahaa kuukaudessa ja kuinka paljon - palaillaan siis alkuviikosta!

Lähetä kommentti