SOCIAL MEDIA

tiistai 16. huhtikuuta 2019

Huhtikuun kuulumisia

minäruutu1
Huhtikuu on alkanut aika kivasti, varsinkin kun aurinko on alkanut näyttäytymään ihan kunnolla. Seurasin aika tiiviisti eduskuntavaaleja, ja kyseessä olikin itseasiassa ensimmäiset vaalit, joissa sain äänestää. Pakko myöntää, että muutama vuosi sitten olin aivan kuutamolla politiikasta ja ajattelin sen olevan tylsää, mutta ilmastonmuutoksesta kiinnostuttani sekä nyt vaalien alla sisäinen poliitikkoni selvästi heräsi eloon 😂 Olen käynyt todella paljon keskusteluita ajankohtaisista asioista niin kaverien kuin perheenkin kanssa, ja se on ollut mielenkiintoista ja opettavaa. Sunnuntaina jännitinkin sitten koko loppu illan telkkarin edessä vaalituloksia, oli meinaan sen verran tiukkaa. Osasin odottaa, että vihreiden kannatus nousee, ja olen kyllä iloinen, että puolue sai 5 lisäpaikkaa eduskunnasta! Itsekin annoin ääneni vihreille vaaleissa.
Ehkä tämä nyt riittää siitä politiikasta, sillä minulla on myös muuta kerrottavaa - sain meinaan vihdoin tilattua itselleni kameran, ja se saapui tänään postissa! Niin ihanaa, että on oma kamera, eikä tarvitse enää lainata koulun kameroita. Ostin itselleni rungoksi Canonin 6d mark 2 -mallin, ja siihen lisäksi vielä käytettynä 24-105 mm putken. Odotankin jo pääsiäislomaa, että pääsen kunnolla testailemaan uutta kameraani.
Nyt huhtikuuksi on paljon kivaa vielä tiedossa, esimerkiksi kaverin tuparit ja vappubileet HopLopissa. Tavoitteena on myös vihdoin korkata terassikelit! Koulun puolella taas alkaa pian viimeinen ja kiireisin kuukausi, kun aletaan työstämään näyttötöitä. Olen kuitenkin lähinnä vain innoissani niistä, sillä pääsen toteuttamaan vihdoin omannäköisiä isompia projekteja.

Toivottavasti sunkin huhtikuu on alkanut hyvin 💛

Lähetä kommentti