SOCIAL MEDIA

maanantai 29. huhtikuuta 2019

Lähiaikojen puhelinkuvia

kollaasi1 1.Herkkuiltapalaa, päiväkirjan kirjoittamista ja iltalukemista - täydellistä. 2. Brunssipöydän herkkuosuus ja samalla myös se paras osuus, haha. 3. Illallisella hyvän kaverin kanssa Helsingissä. 4. Kävin katsomassa paljon hehkutetun A Star Is Born -leffan, mikä oli kyllä ihan hyvä, mutta ei saanut sijaa lemppari elokuvieni joukosta.
kollaasi2 1. Tuntuu nyt niin oudolta, että tämä kuva on otettu huhtikuussa! Kävin yksi lauantai-ilta lenkillä ulkona, ja löysin tämän ihanan paikan vasta ensimmäistä kertaa. Suunnitelmissa on kyllä palata tuonne uudelleen, kun säät hellivät. 2. Viikonlopun herkkuja kestopussissa - ostan nykyään kaiken mahdollisen kestopusseihin, sillä en enää käytä muovipusseja. 3. Iltapalaa Temptation Islandin parissa, jota olen seurannut koko kuukauden ihan innoissani. Maistoin muuten ensimmäistä kertaa avokadoleipää tämän kuvanoton jälkeen, ja nyt olen aivan koukussa siihen, haha. 4. Porin visiitilläni käytiin kavereiden kanssa Amarillossa, ja ne hetket ovat niitä harvoja, jolloin syön kanaa. En ikinä osta kotiin tai syö koulussa kanaa, mutta silloin tällöin ulkona syödessäni saatan tilata sitä.
kollaasi3 1. Mulla on aina ollut tapana käydä äänestämässä vasta oikeana vaalipäivänä, ja niin tein myös tälläkin kertaa. Huomasin muuten tämän kuvan napattuani, että joku oli jaksanut nähdä niinkin paljon vaivaa kuin kirjoittaa tuohon pöytään "ei kannata". 😅2. Niin kaunis auringonlasku, että piti ottaa kuva! 3. Tämän kevään ensimmäinen kunnon jäätelöpallo. Testasin Dumlen makuista jätskiä, ja oli kyllä hyvää. 4. Matkalla opiskelijavappua viettämään! Sain ensimmäisen haalarimerkkinikin, tosin itse haalareita saan odottaa vielä hetken 😂

Lähetä kommentti