SOCIAL MEDIA

lauantai 25. toukokuuta 2019

Hullun kiireinen toukokuu

IMG_7857
Pitkästä aikaa taas täällä! Koko toukokuu on ollut yhtä kiirettä viimeisten koulujuttujen kanssa, mutta eilen tuli viimein palautettua kevään näyttötyö. Olen saanut juosta paikasta toiseen, matkustanut monet kerrrat Siilinjärvelle kuin Poriinkin eri asiakkaiden perässä, ja monesti olen ollut vasta ilta kymmenen aikaan kotona. Edes pyykkiä en ehtinyt pesemään pariin viikkoon, sillä taloyhtiön pesutuvan viimeinen vuoro on ilta yhdeksästä kymmeneen, ja pakko sanoa, että se tuotti hieman vaikeuksia, kun vaatteet alkoivat loppumaan... Toukokuu on silti ollut aivan mahtavaa aikaa, sillä olen päässyt tekemään oikeille asiakkaille töitä sekä haastamaan itseäni valokuvaajana, vaikka tämä blogi onkin jäänyt sen takia vähemmälle. Nyt olen kuitenkin tullut takaisin muutaman viikon tauon jälkeen, ja kesäloma sekä elämäni ensimmäinen interreil reissu ovat jo ihan nurkan takana!
Ensi vuoden opinnot ovat nyt myös vihdoin hahmottuneet, ja elokuussa alkaakin sitten heti 2,5 kuukauden työharjoittelu. En ole vielä hakenut harjoittelupaikkaa, sillä en ole aivan varma missä haluaisin sen tehdä, mutta tulen tekemään sen jossakin lehdessä. Aloitan jo kesällä myös  tekemään valokuvataiteen kurssia, jotta saisin hieman helpostusta toiselle lukuvuodelle. Käytännössä tulen tekemään 1,5 vuoden opinnot vuodessa, koska haluan ehdottomasti valmistua ensi keväällä. Toivotaan, etten ole taas tapani mukaan buukannut itselleni liikaa tekemistä, haha. Uskon kyllä, että selviän siitä, sillä tämä ensimmäinen vuosi on tuntunut niin rennolta.
Nyt suljen koneen ja menen nukkumaan, sillä minulla on jo heti huomenna aamulla pyykkivuoro (tätä on odotettu!). Aion siirtyä nyt myös normaaliin postaustahtiin, joten palaillaan heti ensi viikolla!

Lähetä kommentti