SOCIAL MEDIA

sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Kesän summer bucket list

minä1

Interrail matka - kesäkuu alkaa jännittävissä merkeissä, kun heti 7. päivä strattaa elämäni ensimmäinen reili! Tullaan takaisin juhannukseksi, joten reissussa ollaan kaksi viikkoa. 

Pyörävaellus teltta mukana - viime kesän parin päivän pyöräilyreissu meni niin hyvin, että päätettiin ottaa haasteeksi seuraavaksi tänä kesänä Turun kuuluisa rengasreitti, josta tulee noin 250 kilometria. Yöpyminen teltassa kruunaa vielä kaiken.

Blockfest ja juhannusfestarit - tänä kesänä kutsuu Blockfest sekä tavoitteena olisi myös vielä mennä juhannusfestareillekin heti reilin jälkeen. 

Pieni road trip Suomessa - tavoitteena olisi myös toteuttaa jonkinlainen road trip Suomessa, edes muutaman päivän pituinen. Mua on aina kiinnostanut tutkia Suomen kaupunkeja, enkä esimerkiksi ole edes käynyt kesäkaupungeissa Porvoossa tai Hangossa! Myös Lappajärvelle ollaan kovasti lupauduttu menemään katsomaan kaverin pesispeliä.

minä3

Pori Jazzit - yli viikon kestävä Pori Jazz tapahtuman aika on parasta aikaa kesällä, kun joka paikassa tapahtuu kaikkea. Vaikka en olekaan menossa pääkonsertteihin, tulen taas viettämään paljon aikaa jazzpuistossa (kaikki porilaiset: onko ensi kesänä edes jazzpuisto vai palataanko jazzkatuun? Itse kannatan puistoa!), terasseilla ja ilmaiskonserteissa. 

Ahvennanmaan reissu - en ole myöskään koskaan käynyt Ahvenanmaalla, ja nyt on aika korjata se. Sieltä löytyisi varmasti kauniita maisemia ja mielenkiintoista tutkittavaa pyörän selästä käsin. Sinne ollaan suunniteltu muutaman päivän reissua perheen kanssa.

Helsinkiin muutamaksi päiväksi - mitä olisikaan kesä ilman Helsinkiä? Onneksi siellä asuu nykyään muutamia kavereita, joten aion ehdottomasti kutsua itseni heidän luokseen kylään, hahhah. Suomenlinna ja Löyly kuuluvat ainakin toivelistalle paikoista, joissa haluaisin käydä kesällä.

Yyteri päivä - tulen asumaan kesän Porissa, joten Yyteri päivältä ei voi välttyä, ainakaan jos säät suosivat! Kaverit ja piknik eväät mukaan vaan, ja jos vielä uskaltuisi myös vihdoin mereen uimaan kesän 2016 jälkeen, niin olisi ihan hyvä (tätä kohtaa en silti välttämättä lupaa toteuttaa).

Rentoutumista mökillä - viime syksyllä vanhempani ostivat mökin ihan Porin lähi nurkilta, joten tänä kesänä tulee mökkeiltyä varmaa enemmän kuin vuosiin. Tarkoitus olisi myös hankkia muutama kajakki, joilla pääisisi soutelemaan järvelle.

minä2

Päiväreissu Rauman vanhaan kaupunkiin - Vanha Rauma on ihana paikka ja lähellä Poria, joten siellä olisi taas kiva pyörähtää tänä kesänä, ehkä jopa pitsiviikkojen aikaan.

Paljon kirjojen lukemista - tänä vuonna olen lukenut vasta vain muutaman kirjan, joten toivottavasti kesällä ehtisin lukemaan enemmän! Rakas harrastus on taas jäänyt hieman muiden kiireiden ohelle, mutta kesäksi pitää kyllä löytää joku erittäin koukuttava kirja.

Joka aamuinen Satakunnan Kansa - yritän nyt pyrkiä joka aamu kesällä lukemaan Satakunnan Kansan, jotta pysyn kärryillä ajankohtaisista asioista (olen sen verran vanhanaikainen, etten tykkää lukea uutisia netistä, vaan haluan lukea ne paperilta. Se on paljon rentouttavampaa.). Olen päättänyt aloittaa ajoissa valmistautumaan vuoden päästä häämöttäviin journalismin pääsykokeisiin, joissa tarvitsee yleissivistystä sekä tietämystä ajankohtaisista asioista.

Valokuvaamista - viimeinen kohta, muttei vähäisin! Kesä on ehkä parasta aikaa valokuvaukselle, joten sitä toivottavasti tulee harjoiteltua paljon ja kehityttyä. Suunnitelmissa olisi myös päivittää aktiivisesti juuri luomaani valokuvaus instagram tiliä, mikä löytyy nimellä jennikivimakiphotography.

En tiedä onko tässä paljon vai vähän tekemistä ensi kesälle, riippuu varmaan ihmisestä, miten kokee asian. Itse tykkään olla paljon menossa, ja tänä kesänä olen myös paljon vähemmän töissä tietoisesta päätöksestä, joten ehdin ottamaan kunnolla kaiken irti kesästä. Täytyy nyt vain toivoa, että kesällä on hyvät ilmat!

2 kommenttia :

 1. Kajakilla on upeata tehdä kesäaamuisin retkiä tyynellä järvellä. Kannattaa kokeilla ensi kesänä!
  Tsemppiä hienoon blogiisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti, ehdottomasti pitää kokeilla :) Ja kiitos paljon!

   Poista