SOCIAL MEDIA

torstai 27. kesäkuuta 2019

10 inspiroivaa ajatusta elämästä

Sveitsikollaasi

1. Onnellisuus on sinussa. Vain sinä olet vastuussa siitä, että olet onnellinen - ei ympärillä olevat ihmiset tai menneisyytesi tapahtumat. Onnellisuus on tunnekokemus aivoissasi, jota voit harjoitella tuntemaan enemmän, olit sitten missä elämäntilanteessa tahansa.

2. Toiset ihmiset tulevat elämääsi vain opettaakseen sinulle jotakin tärkeää, ja sitten lähteäkseen pois. Kaikkia ei ole ikinä tarkoitettu jäämään - keskity niihin oikeisiin, jotka kuuluvat vierellesi.

3. Se miten määrittelet onnellisuuden, kertoo sen, kuinka onnellinen voit olla. Jos onnellisuus on sinulle sitä, että saavutat tietyn asian, onnellisuutesi on niin helppoa kuin tavoitteesikin. Määrittele onnellisuuden käsite niin, että sinulla on joka hetki olla syytä onnellinen. Esimerkiksi niin, että olet onnellinen, kun saat olla elossa.

Sveitsi5

4. Oikeat ihmiset elämässäsi tunnistat siitä, että he hyväksyvät sinut juuri sellaisena kuin olet ja iloitsevat onnistumisistasi. Oikeat ihmiset myös antavat sinulle energiaa, eivät vie sitä.

5. Sinun ei tarvitse tyytyä "ihan hyvään" elämään. Maailmassa on lukemattomasti vaihtoehtoja, ja sinulla on vapaus valita itse mitä sinä todella haluat tehdä.

6. Jos et osaa olla tässä hetkessä onnellinen sellaisena kuin juuri nyt olet, et luultavasti osaa olla onnellinen silloinkaan kun saavutat asettamasi tavoitteen.

7. Ole itsesi paras kaveri. Olet ainoa henkilö, jonka kanssa joudut viettämään koko elämäsi jokaisen hetken. Tutustumalla itseesi ja rakastamalla itseäsi matkastasi tulee paljon parempi.

Sveitsi3

8. Vain sinulla on oikeus määritellä se, miten tunnet itsesi hyväksi ja kuka sinä olet. Kenellekään muulla ei ole siihen sanomista.

9. Omana itsenä oleminen vie sinut pisimmälle elämässäsi ja juuri siihen suuntaan, mihin sinä oikeasti haluatkin.

10. Ennen kuin voit jakaa omasta kupistasi, sen tulee olla täynnä. Kun asetat itsesi oman elämän ykköseksi, teet samalla palveluksen muille - hyvinvoivana pystyt kaatamaan omasta kupistasi toiselle. 💛

3 kommenttia :