SOCIAL MEDIA

maanantai 22. heinäkuuta 2019

Maanantailistaus

maanantailistaus2
Moikka! Nyt on vihdoin ja viimein selvitty Porin Jazz hulinoista ūüėÄ. Ajattelin maanantain kunniaksi ottaa osaan t√§h√§n viime kev√§√§ll√§ blogeissa py√∂rineeseen kyselyyn, ja avata sen avulla edellist√§ viikkoa sek√§ t√§m√§n viikon uusia juttuja. 

Mikä oli viikonlopun paras juttu?
Paras juttu viime viikolla oli ehdottomasti Pori Jazzin pääpäivät, jolloin käytiin perjantaina ja lauantaina ulkona. Toiseksi paras juttu olikin sitten varmaan ne vihdoin saapuneet helteet ja ensimmäinen Yyteri päivä.

Arvosana viime viikolle?
Varmaan 9! Viime viikko sattui olemaan Porin superviikko, jolloin k√§ynniss√§ oli Pori Jazz ja Suomi Areena, eik√§ edes autolla voinut menn√§ l√§hellek√§√§n keskustaa. Miinusta viime viikosta oli ainakin se, etten kauheasti edes ehtinyt nukkumaan kun viiletin t√∂iden ja tapahtumien v√§li√§. 

Miltä näytät tänään?
T√§m√§ oli hauska kysymys, miten sit√§ nyt sanoisi - n√§yt√§n silt√§ milt√§ melkein joka p√§iv√§ ūüėā Eli perus arkilookki: ei meikki√§, lasit ja hiukset auki j√§tettyin√§.

maanantailistaus Päivän suunnitelmat?
T√§ll√§ hetkell√§ olen itseasiassa autossa matkalla √Ąht√§riin katsomaan pandoja! J√§√§d√§√§n my√∂s √Ąht√§riin y√∂ksi, sill√§ seuraavana p√§iv√§n√§ auto starttaa kohti it√§-Suomea j√§lleen. 

Mitä odotat tältä viikolta?
Niitä pandoja ja myös sitä, että näen vihdoin Kolin kansallismaiseman.

Mitä aiot syödä tällä viikolla?
Tämä olikin paha kysymys, sillä koko arkiviikon olen taas tien päällä eikä ruokailuja pysty suunnittelemaan. Ainakin aamupalaksi syön reissujen lemppariani, eli pikapuuroa jonka päälle tarvitsee vain kaataa vesi ja sekoittaa hieman. Muuten täytyy varmaan hakea kaupasta eväitä ja syödä ulkona. Viikonloppuna ainakin saa vihdoin kotiruokaa, mikä on parasta.

Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla?
Ensi viikonloppuna haluan vihdoin ottaa rennosti kun kotiudun uudelta road tripilt√§ Poriin ja k√§yd√§ salilla "pienen" tauon j√§lkeen. Ensi viikonlopuksi ei siis suunnitelmia, kiitos! ūüėā

Lähetä kommentti