SOCIAL MEDIA

tiistai 30. heinäkuuta 2019

Viikon positiiviset

blogikuva1 blogikuva2 Vaikka eletäänkin nyt jo tiistaissa, halusin tulla listaamaan viime viikolta positiivisia juttuja. Viimeksi tein saman postauksen viime talvella, joten oli jo aikakin taas miettiä niitä positiivisia asioita omasta elämästä ja toivon mukaan tartuttaa hitusen positiivisuutta myös teihinkin!

+ ihan ykkösjuttu: vihdoin saapuneet hellepäivät! Tälläinenkin vilukissakin uskalsi vihdoin pukea shortsit jalkaan, haha. 

+ ensimmäinen yö mökillä koko kesän aikana. Illalla järvi oli aivan peilityyni kun kävin ensimmäistä kertaa tänä kesänä myös melomassa, ja ei voinut kuin ihastella auringonlaskua täydessä hiljaisuudessa. Suomen kesäyöt ovat niin uskomattoman kauniita.

+ mummun ilahduttaminen. Tehtiin yhdessä yhden yön reissu Helsinkiin, jonka aikana käytiin iltakävelyllä auringonlaskussa, syötiin super hyvää hotellin aamupalaa ja käytiin Kiasmassa ja Ateneumissa. Varsinkin Kiasman näyttelyt tekivät muhun taas suuren vaikutuksen.

+ kirjaan koukuttuminen pitkästä aikaa: luin 450 sivuisen kirjan ihan muutamassa päivässä! 

+ iltauinnit hyvän kaverin kanssa. Vihdoin muuten heitin talviturkinkin täällä Suomen puolella.

+ Outokummun kaivosmuseo, jonne isä "pakotti" koko perheen. Se olikin ihan super mielenkiintoinen paikka, kun osallistuttiin ohjattulle kierrokselle ja opas heitti vähä väliä hauskoja puujalkavitsejä.

+ tein vihdoin muutaman kuvan valokuvataiteen kesäkurssia varten, jonka kanssa olen "hieman" jäljessä aikataulusta... No, onneksi voin jatkaa sen tekemistä vielä koko syksynkin. 

+ kauniit auringonlaskut, joita olen käynyt iltaisin useasti ihailemassa niin kameran kanssa kuin ilmankin. Suomen kesä on vaan niin parasta aikaa. 💛

Lähetä kommentti