SOCIAL MEDIA

lauantai 3. elokuuta 2019

Heinäkuun julkaisemattomia räpsyjä

Apua, nyt ollaan jo elokuussa, ja 9 päivän päästä pitäisi palata koulun penkille. Olisin kyllä mieluusti jatkanut lomaani yhtä kauan kuin korkeakouluissa opiskelevat kaverini, mutta minkäs teet. Palataan kuitenkin vielä hetkeksi heinäkuuhun ja muutamiin julkaisemattomiin räpsyihin, jotka nappasin viime kuussa:pandaKäytiin perheen kanssa Ähtärissä pandatalossa katsomassa pandoja, ja tämä kuva oli sen verran hauska, että halusin jakaa sen täällä blogissakin. Muuten pandataloon oli erittäin suolainen hinta (30€) siihen verrattuna, että siellä sai viettää aikaa vain tunnin. Oli kuitenkin ihana kokemus nähdä pandat oikeassa elämässä, ja tulipahan myös tuettua Ähtärin eläinpuistoa. heinäkuukollaasi1
Ehdin jo pelätä, etten tänä kesänä pääse nauttimaan yhdestäkään hellepäivästä Yyteriin, mutta onneksi se pelko osottautui turhaksi. Näillä näkymin kuitenkin tuo päivä jäi ainoaksi, sillä sääennusteet eivät enää näytä kovin lupaavilta... Voin muuten suositella kaikille Porin Yyteriä, se on niin kaunis ja ainutlaatuinen paikka!
KuopionSaana3 Tämä kuva jäi julkaisematta, sillä näytän niin ylimieliseltä, haha. Kaikista otoksista juuri tässä oli ehkä kaikkein paras asento, joten ilme ei tietenkään voinut onnistua :D
auringonlasku Niin kaunis auringonlasku Outokummussa! Tämä kuva on napattu leirintäalueelta, jonne ajettiin yöksi pienellä itä-Suomen kierroksella. Tätä kuvaa ei edes tarvinnut editoida yhtään.
heinäkuukollaasi2 Muutama kännykkäkuva vielä heinäkuulta: 1. Koju, jossa olen tehnyt työvuoroja tänä kesänä. Ihme, etten ole vielä edes saanut yliannostusta poppareista! 2. Tämä kuva oli pakko napata tuon kauniin taivaan takia Kolin satamasta. Se onkin pisimmällä, missä olen käynyt tänä kesänä Suomessa. 3. & 4. Nämä kuvat ovat otettu yhden yön kestäneeltä Helsingin reissulta, jossa olin mummun kanssa. Käytiin kävelemässä ilta-auringossa, syötiin super hyvää hotellin aamiaista ja käytiin Kiasmassa ja Ateneumissa. 

Lähetä kommentti