SOCIAL MEDIA

keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Jouluton joulu

AAAaaa

Ei ole ikinä käynyt niin, että jouluaattona heräisin muistamatta mikä päivä on. Paitsi tänä vuonna.

Tällä hetkellä tätä kirjoittaessani istun rantatuolissa tuhansien kilometrien päässä kotoa, Cap Verden saarella. En ole paketoinut yhtäkään lahjaa tai osallistunut muihinkaan jouluhössötyksiin. Ei joulukoristeita, - ruokia tai - biisejä. En ole halunnut ottaa osaa vuoden suurimpaan kulutusjuhlaan, ja näin on tuntunut hyvältä. Ehkä ensi vuonna sitten uusi yritys.

CapVerde05

Meidän jouluaatto oli silti ihana. Hotellin buffettiin oli katettu aivan uskomaton tarjoilu aina alkumaljoista lähtien. Muuten päivässäni ei ollut mitään jouluista: luin kirjaa rannalla, kävin uimassa, tein salitreenin ja pelasin pingistä (olen ihan koukussa kyseiseen peliin).

CapVerde06

Jatkossa aion myös pitää jouluni lahjattomina. Kokeilin sitä ensimmäistä kertaa tänä vuonna, ja se oli hyvä päätös. En halua ottaa osaa joulun materialismiin, vaan keskittyä itse juhlaan seuraavina vuosina.

Toivottavasti sullakin oli hyvä jouluaatto, vietitpä sitä tai et ❤️

4 kommenttia :

 1. Moikka! Muistelisin että jossain postauksessa/instassa puhuit siitä että et aio lentää enää? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiitos kommentistasi! Puhutkohan tästä postauksesta: http://www.jennijulia.com/2019/06/lentamisen-synnyttama-ristiriita.html ? Se on ainakin ainoa aiheesta kirjoittamani postaus.
   Mutta tosiaan kyseinen Cap Verden matka tuli varattua jo vuosi sitten, jolloin en ollut vielä niin kriittinen lentämisen suhteen... Linkkaamassani postauksessa puhun siitä, miten mulle tulee 4 lentoa tälle vuodelle ja että sitten vuodesta 2020 eteenpäin haluan vähentää huomattavasti lentämistä elämässäni. Instassa olen myös sanonut etten enää tekisi pitkään aikaan, ehkä jopa koskaan lähilentoja eli Euroopan sisäisiä lentoja, koska junallakin pääsee.
   Tiivistetysti siis en voi sanoa etten ikinä enää lentäisi koko elämäni aikana, mutta jatkossa sitä tulee tapahtumaan enää hyvin harvoin ja tarkkaan harkiten. Toivottavasti tämä selvensi asiaa! :D

   Poista
  2. Selvä, kiva kun jaksoit selventää :)

   Poista
  3. Tottakai, vastaan aina kommentteihin 💛

   Poista