SOCIAL MEDIA

perjantai 31. tammikuuta 2020

Tammikuu puhelimen läpi

puhelinkollaasi1

1. Tammikuun aamupalat ovat näyttäneet lähes aina samanlaisilta: puuroa, protskujauhe, pähkinöitä, mustikka-mustaherukkajauhetta ja appelsiini. 2. Veljen kanssa Yyterissä - hän ottaa monet blogi- ja instagramkuvani, ja täytyy sanoa että nykyään hän on jo aika hyvä! 3. Huikea muistilappu kaverini ovessa, että oli pakko nappasta siitä kuva 😂. 4. Kävin yhtenä viikonloppuna Porissa, jolloin löysimme tiemme "yllättäen" baariin, heh.

puhelinkollaasi2

1. Päädyttiin sattumalta eturiviin Asteen esiintyessä Kuopion Apteekkarissa, vaikka ei tiedetty kuin muutama biisi - tulipahan ainakin yllättävän hyvä kuva 😂. 2. Yksi päivä matkalla töihin oli niin kaunis sumu, että otin kuvan. Tämä näky pitäisi kyllä tulla vastaan marraskuussa eikä tammikuussa... 3. Baariselfie yhden pitkäaikaisimman ystäväni kanssa, ollaan tunnettu päiväkodista asti ❤️. 4. Leffassakin tuli käytyä puolen vuoden tauon jälkeen!

puhelinkollaasi3 
1. Kirjastoelämää. Nyt tammikuussa alkoi graafisen suunnittelun projektityö -niminen kurssi, joka on lähinnä itsenäistä tekemistä. Tykkään ihan hirveästi siitä, sillä saamme tehdä käytännössä mitä vaan kahden kuukauden aikana. Itse teen oman lehden, johon kirjoitan ja valokuvaan kaikki jutut ja teen grafiikan ja taiton. Ehkä paras koulutyö ikinä! 2. Meikitön selfie kun olin erittäin tylsistynyt. 3. Tammikuussa on ollut myös paljon töitä, noin 3 kertaa viikossa opiskeluiden päälle. Onneksi työtehtävät on todella monipuolisia! 4. Picnicin uuniperunasalaatti on ihan parasta, plussat senkin puolesta että proteiinivaihtoehtona on härkis.

Päivitin joululomalla vihdoin 3,5 vuotta vanhvan Samsungini uuteen puhelimeen, ja en voisi olla tyytyväisempi tähän kameraan. Nyt on ihan erilainen fiiliskin näissä kännykkäkuvissa!

2 kommenttia :

  1. Random, mut eiks tuo oo Aste eikä Nikke Ankara :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho niin onkin, mitäköhän oon miettinyt postausta kirjottaessa XD

      Poista