SOCIAL MEDIA

keskiviikko 15. tammikuuta 2020

5 x konkreettista lupausta uudelle vuodelle

present2B

Terkut sairasvuoteelta (okei, kuulostipa dramaattiselta ūüėā). Onnistuin t√§n√§ vuonna nappaamaan jo itselleni flunssan. Nyt ainakin tuli hyv√§ sauma pys√§hty√§ hetkeksi miettim√§√§n tulevaa vuotta ja t√§rkeimpi√§ asioita, joita haluan saavuttaa. Vuosi tulee olemaan t√§rke√§ ura- ja opiskelujuttujen suhteen, mutta ennen kaikkea haluan jatkaa itseni etsimist√§ ja yst√§vyyssuhteisiini panostamista. T√§ss√§ muutama t√§rke√§ lupaus vuodelle 2020:

Saada oman alan kesätöitä
Haluan ottaa jo ensimmäiset askeleet kohti media-alan uraa ja aloittaa verkostoitumaan alalle. Hihat on jo kääritty tämän suhteen, sillä kahden viikon päästä minulla on työhaastattelu sovittuna unelmien kesätyöpaikkani kanssa!

Aloittaa syksyllä journalismin opinnot
Nyt on jo hetken tuntunut siltä, että olen niin valmis korkeakouluelämään kuin mahdollista! Heti yo kirjoitusten jälkeen ajatus pääsykokeisiin valmentautumisesta ei oikein napannut, mutta nyt 1,5 vuoden kevyemmän opiskelun jälkeen tuntuu että aika on täsmälleen oikea. Helsinki, Turku tai Oulu, täältä tullaan!

present1B

Tehdä enemmän ekologisia valintoja
Viime vuonna aloin tosissani opettelemaan ekologisempaa elämää, ja tänä vuonna haluan ehdottomasti jatkaa matkaa - niin paljon on vielä opeteltavaa! Tämä on asia, jossa voi haastaa itseään loputtomasti olemaan parempi versio itsestään, ja siitä minä nautin.

Panostaa elämyksiin
Tänä vuonna keskityn entistä enemmän ystäviin ja elämyksiin. Uskon että sitä kautta saan keskityttyä myös enemmän positiiviseen energiaan ja unohtumattomia asioita tulee tapahtumaan.

Ryhtyä kuukausilahjoittajaksi
Nyt kun k√§yn s√§√§nn√∂llisesti t√∂iss√§ opintojen ohella, tajusin, ett√§ miksi ihmeess√§ en sijoittaisi ylim√§√§r√§isest√§ rahastani osaa yhteiseen hyv√§√§n? Varsinkin ilmastoty√∂ss√§ haluaisin auttaa my√∂s rahallisesti. Tammikuun agendana on ollutkin eri mahdollisuuksiin tutustumista ja miettimist√§, mik√§ minulle olisi paras vaihtoehto auttaa t√§ss√§ el√§m√§ntilanteessa. 

N√§ill√§ muutamilla konkreettisilla lupauksilla laitan vuoteni 2020 k√§yntiin. Ei siis mit√§√§n lupauksia n√§kyvist√§ vatsalihaksista tai muusta ulkon√§k√∂keskeisyydest√§, joita olisin voinutkin tehd√§ ennen. Ero nykyisiin lupauksiini on se, ett√§ oikeasti uskon niihin. Vilpit√∂n usko on resepti omien tavoitteiden toteutumiseen - silloin tulee tekem√§√§n niiden eteen sen, mit√§ se vaatii. ūüíõ

3 kommenttia :

 1. Ihania tavotteita siulla ja aika siistiä, että sie et jumahda yhdelle paikkakunnalle, jos journalismiopinnot kutsuvat muualla. :) Tällä suunnalla on välillä tullut mietittyä paikkakunnan vaihtoa töiden takia (suurin osa oman alan töistä pk-seudulla), mutta toisaalta täällä on ikioma koti ja tontti + perhe, sekä tukiverkko, niin ei ole ajankohtaista kuitenkaan. :) Tyytyväinen olen kyllä silti, täällä on parempi lapsen kasvaa ja on tilaa elää, olla ja harrastaa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen jo kerran vaihtanut asuinpaikkakuntaa, joten kynnystä ei enää edes ole muualle muuttamiselle, toisaalta minulla ei olekaan omaa taloa tai perhettä vielä :) Se on totta että pk-seudulta löytyisi hyvin työmahdollisuuksia, mutta itsekin vähän vierastan ajatusta lapsen kasvattamisesta Helsingissä, sitten joskus kun sen aika on. Mutta hyvä että olet tyytyväinen tilanteeseesi - nauti siitä nyt, jos vaikka joskus tulevaisuudessa päätättekin jostain syystä kokeilla pk-seudulla elämää :)

   Poista
 2. Best Online Casino site | Lucky Club
  Lucky Club provides everything from slots to luckyclub live dealer tables to table games, all you need to know, just get started. Lucky club offers the  Rating: 4.3 · ‎Review by LuckyClub.live

  VastaaPoista