SOCIAL MEDIA

maanantai 24. elokuuta 2020

Uusi koti Turussa

Uusi koti Turussa01 pori01

Tällä hetkellä istun lattialla patjan päällä. Vaatekaapista puuttuu ovet, sängyn tekele jäi Poriin ja koko kämppä on täynnä pahvilaatikoita ja tyhjiä sanomalehtipapereita. Sähkösoppariakaan en ole vielä tehnyt, ups. 

Eilen musta tuli vihdoin turkulainen. Tuntuu oudolle, mutta samalla tää on parasta ikinä. Kämpän löysin Kakolan entisestä vankilarakennuksesta, ja asuinalue on ihan super kaunis. Lähikauppaan reitti kulkee funikulaarilta Aurajoen rantaan ja sen toiselle puolelle lautalla (turkulaisittain förillä). Mielenkiintoista.

Oon niin onnellinen mun uudesta 24 neliön kodista, enkä jaksaisi odottaa että saan loputkin huonekalut valmiiksi ja paikoilleen. Aloitin viime viikolla tekemään sängyn runkoa trukkilavoista sekä kutomaan itselleni päiväpeittoa - haluan sisustaa uuden kotini mahdollisimman ekologisesti. Lisäksi isä lupasi tehdä mulle uuden keittiönpöydän ja sen kaveriksi oonkin etsinyt mustia pinnatuoleja Torista. Vaatekaapin ovet taas odottavat lattialla sitä että teen niistä itse rottinkiovet (toivottakaa mulle onnea 😂). Lisää kotijuttuja on siis tulossa tänne blogiin syksyn aikana!


Uusi koti Turussa02 pori02

Tää päivä on mennyt Turun keskustassa pyörimiseen ja illemmalla aion vielä käydä tutustumassa uuteen saliin. Mulla on ollut 1,5 vuotta salikortti Fitness24sevenille, mikä on ollut tosi kätevää, koska ikinä muuttaessa ei ole tarvinnut huolehtia salikortin vaihdosta. Viimeisen parin vuoden aikana kun oon suhannut kolmen kaupungin välillä, niin tää on ollut kyllä paras salivaihtoehto mulle.

Huomenna alkaa koulu, jännää!

Lähetä kommentti