SOCIAL MEDIA

sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Vaatekaapin uudistus

vaasa1

Muuton yhteydessä päätin käydä koko vaatekaappini läpi rankemmalla kädellä kuin koskaan ennen. Sääntönä oli luopua kaikesta, mikä ei tunnu 100% hyvältä. Lopputuloksena noin 70% vaatteistani saivat häädön kirpparille ja lahjoitukseen. 

Olo karsimisen jälkeen oli todella puhdistunut. Vaattekaappini on pursunut vaatteista, joita olen ostanut lukioaikoina ja joissa on joku ärsyttänyt. Koen, etten enää täysin ole se sama ihminen kuin lukiossa, enkä siksi myöskään halua käyttää sen ajan vaatteita. Ne vaatteet kertoivat entisen minun tarinaani, ja nyt haluan ilmaista itseäni eri tavalla.

Innostuin myös ensimmäistä kertaa nettikirppistelemään ja tulikin alku huumassa ostettua aika paljon sitä sun tätä. Kaikki ostokset olivat kuitenkin sellaisia, mitä olin jo pidemmän aikaan halunnut ja jotka koin sopivan uudistuneeseen vaatekaappiini. 

vaasa2
Paita Zadaa nettikirppis / farkkuhame Zadaa nettikirppis / kengät Patakirppis Pori / Laukku Lovia / aurinkolasit Lindex / ponnari kaverilta saatu

Tällä hetkellä vaatekaapissani on:

3 kpl farkkuja
1 kangashousut
1 tekonahkahousut
1 olohousut
5 kpl treenihousuja
4 kpl shortseja

1 huppari
5 kpl villapaitoja
8 kpl paitoja
4 kpl t-paitoja
10 kpl toppeja
5 kpl treenipaitoja
1 farkkuhame
2 kpl juhlamekkoja

Yhteensä kaapistani löytyy 51 vaatekappaletta, mikä tuntuu yllättävän isolta luvulta, vaikken mielestäni omista paljoa vaatteita (ainakaan muihin kavereihini verrattuna). Luvusta puuttuu tietty ulko- ja alusvaatteet sekä kengät, mutta olen ihan tyytyväinen saavutukseeni - haluan pitää vaatekaappini mahdollisemman minimalistisena. Katsotaan, mihin tämä vielä kehittyy jatkossa xx

Lähetä kommentti