SOCIAL MEDIA

keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

Kiitollisuuspäiväkirja

reposaari 003

Tiesitkö että jopa 75% ajatuksistamme päivän aikana ovat negatiivisia? Mä olen nyt kuluneen kevään ja kesän aikana yrittänyt opetella kiinnittämään enemmän huomiota siihen, ovatko ajatukseni negatiivisen vai positiivisen puolella. Huomaan päivittäin vatvovani yksin asioita, joihin en voi mitenkään vaikuttaa ja jotka laskevat yleistä mielialaani. Heti kun saan itseni näistä ajatuksista kiinni, olen tietoisesti opetellut vaihtamaan ajatuksenjuoksuani asioihin, joista olen sillä hetkellä kiitollinen. Vaikka emme voi muuttaa joitakin asioita elämässämme, voimme aina vaikuttaa siihen mitä me ajattelemme. Ajatteleminen on kuin lihas, mitä pitää treenata.

Reposaari 004

Siispä tänään olen kiitollinen:

Opiskelupaikan saamisesta! Tällä hetkellä en halua elämässäni mitään muuta niin paljoa kuin olla korkeakouluopiskelija ja pelkkä tulevan syksyn ajatteleminenkin saa mut lähes hyppimään riemusta. Kahden vuoden odotuksen jälkeen tuntuu että osaan arvostaa tulevaa elämänvaihettani aivan uudella tavalla.

Uudesta asunnostani Turussa, minne pääsen muuttamaan elokuussa. Sain napattua itselleni ihanan uudiskohteen aivan täydelliseltä asuinalueelta. Uskon, että tuun viihtymään siellä pitkään. Mikä parasta, mulla on vihdoin astianpesukone ja parveke!

Parin tunnin omasta ajasta, sillä se on nykyään niin vähissä töiden ja muiden menojen takia. Tällä hetkellä makoilen vain sängyssä ja syön maissikakkuja maapähkinävoilla. Parasta herkkua ikinä.

Voimakkaasta tunteesta salitreenin jälkeen. Kesällä on vaikea pitää salirytmiä yllä, mutta kun sinne pari kertaa viikossa kerkeää niin olo on mahtava.

Viikonlopun vapaista - vaikka töitä on paljon arkena, parasta on se että viikonloput ovat lähes aina vapaat. Silloin ehtii sitten tekemään spessumpia juttuja ajan kanssa, esimerkiksi ensi perjantaina oon lähdössä perinteiselle roadtripille teltan ja hyvän ystävän kanssa!

Lähetä kommentti