SOCIAL MEDIA

sunnuntai 11. lokakuuta 2020

5 x parhaat kirppislöydöt

Kuluneen vuoden aikana kirppistelystä on tullut mulle yksi parhaimmista jutuista sekä iso osa identiteettiä. Jätin pikamuodin tukemisen kokonaan pois ja löysin kirpputorit aivan uudella tavalla. Parasta on se, ettei ikinä voi tietää mitä vastaan tulee. Voisin puhua tästä aiheesta varmaan loputtomiin ja tehdä mun kirppislöydöistä sata postausta, mutta annetaan nyt kuvien puhua puolestaan. 😁

Parhaat kirppislöydöt 01

 1. Nahkatakki

Tän syksyn paras löytö on ehdottomasti ollut kuvan nahkatakki. En oo omistanut vuosiin nahkatakkia ja nyt oon käyttänyt sitä senkin edestä, lähes joka päivä. Täydellinen lokakuun säihin! Tää nahkatakki löytyi Turun Puukirppikseltä.

Parhaat kirppislöydöt 02 
2. Farkkuhame

Kuvan hame kuului viime kesän ihan lempparivaatteisiini. En oo varmaan ainoa joka on huomannut farkkuhameiden olevan yleensä super lyhyitä eikä niitä sen takia voi käyttää. Tää yksilö oli kuitenkin täydellisen pituinen! 
 
Parhaat kirppislöydöt 04 
3. Mustat farkut 

Farkut on löytö Zadaa nimisestä kirppisapista. Kuluneen vuoden aikana oon lopettanut kokonaan käyttämästä pillifarkkuja, sillä ne eivät tunnu enää yhtään omalta jutulta. Nämä housut olivat siis täydellinen löytö mun tämän hetkiseen erittäin pieneen farkkukokoelmaan.

Parhaat kirppislöydöt 03 
4. Trenssitakki 

Toinen mun syksyn ja kesän käytetyimmistä takeista on kuvan beige trenssitakki. Ihanan rento ja kevyt päällä! Tää löytö on tehty jo yli vuosi sitten Porin Patakirppikseltä.

Parhaat kirppislöydöt 05 
5. Täydellinen farkkutakki

Metsästin pitkään kivaa farkkutakkia kunnes löysin sellaisen Jyväskylän Keskustan kirppikseltä. Alunperin takki oli melko pitkä, mutta leikkasin sen saksilla lyhyemmäksi. Tääkin on ollut jo parina viime kesänä yksi mun luottotakeista.

Lähetä kommentti