SOCIAL MEDIA

perjantai 27. marraskuuta 2020

Itse tehdyt rottinkiovet

Rottinkikaappi minä01 
Päätin Pinterestin innoittamana tehdä itse rottinkikaapin, sillä uutena ostettuna ne ovat super kalliita - varsinkin kun halusin ison kaapin kaikkia vaatteitani varten. Projektiin tarvitisin kaapin missä on lasiovet, liimapyssyn, rottinkia ja puista peitenauhaa. Rottingit ja nauhat kävin hakemassa Muovikumista, mutta täytyy sanoa että hieman järkytyin hinnasta: 45 cm leveän rottingin metrihinta oli 30 euroa! Joten ihan halpaa hommaa tämä ei ole, varsinkaan jos tarvitsee 4 metriä rottinkia niin kuin minä. Toisaalta esimerkiksi Vekellä iso rottinkikaappi maksaa yli 600 euroa.

rottinkikaappi05 minä02 
Leikkasin rottingista kaapinoven lasiosion kokoisen palan ja liimasin sen liimapyssyllä reunoista kiinni. Rottinki ei meinannut millään pysyä suorana vaan taipui koko ajan rullan muotoon, joten liimausvaiheessa kannattaa käyttää joitakin painoja, itse käytin kirjoja. Liimaamisen jälkeen jätin vielä kirjat rottingin päälle yön ajaksi. 

Reunoihin liimasin puista peitenauhaa siistimmän lopputuloksen saamikseksi. Kaapin tekeminen oli siis aika yksinkertaista, mutta huolellisuutta ja hermoja se vaati. Koko kaappiin on jotenkin nyt ihan erilainen suhde, kun on tehnyt sen ovet itse! Voi olla, että tän jälkeen innostun useimminkin tekemään diyprojekteja ☺️

1 kommentti :

  1. Hei! Ihanat kaapinovet! Minkä levyistä sinulla on tuo reunanauha?

    VastaaPoista